Cassandra Onck & Nijmeegse filosoof Thieme Stap werken samen aan nieuwe single Grijs Gebied 

Op 3 juni brengt Cassandra Onck haar nieuwe single Grijs Gebied uit. Het is de tweede single van Cassandra’s nieuwe project “FRACTALNOIA” waarvoor ze met diverse experts, van wetenschappers tot Jehova’s getuigen, in gesprek gaat over het spanningsveld tussen geloven, waarheid en controle. 

Voor Grijs Gebied ging Cassandra de studio in met de Nijmeegse filosoof Thieme Stap, wiens uitspraken terug zijn te horen in de nieuwe single. Grijs Gebied gaat over de woede en onzekerheid die onstaan in een samenleving vol fake-news en complottheorieën. Gedragen door scherpe synthesizers en een stuwende beat gaat Cassandra op zoek naar  houvast tussen onbetrouwbare feiten en schreeuwende meningen. Haar scherpe Nederlandstalige teksten zijn hét wapen tegen de moderne struisvogelpolitiek.  

Op 13 juni brengt Cassandra opnieuw wetenschap en muziek samen als host van FRACTALNOIA radio. Tussen 12:00 en 13:00 gaat Cassandra live in gesprek met bijzondere gasten, van wetenschappers tot muzikanten, over dat waar zij in geloven en hoe ze met hun werk bijdragen aan een nieuw perspectief op actuele thema’s in de samenleving. 

FRACTALNOIA radio wordt live opgenomen bij Open Source Radio in Nijmegen en is online te beluisteren via https://opensourceradio.nl/. Ook tourt Cassandra de komende maanden solo en met band langs Nederlandse podia. Check www.cassandraonck.nl om FRACTALNOIA in levende lijve mee te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *