Talenttraject de Basis ondersteunt Cassandra Onck & Miriam Moczko

De Basis is een plek in Nijmegen waar talenten zich ontwikkelen, waar muzikanten creëren en waar ontmoeting en kruisbestuiving plaatsvindt tussen diverse schakels in de muziekscene. Naast fysieke ruimte, functioneert De Basis ook als netwerkorganisatie die mensen, organisaties en werelden bij elkaar brengt. Een plek waar ruimte is voor experiment en waar vernieuwende producten en programma’s ontstaan doordat de randvoorwaarden kloppen.

De Basis ondersteunt Cassandra Onck in een op maat gemaakt traject. Lees hieronder het interview met Cassandra, kwartiermaker Maike Fleuren en artiest Miriam Moczko.

https://debasisnijmegen.nl/de-basis-brengt-werelden-bij-elkaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *